Access Bars

Energetische massage van het hoofd

Circa 60 minuten

Aktie!! Tijdelijk € 45,-

Access Bars™ Is een heerlijk ontspannen energetische clearing dmv aanraking van 32 punten op het hoofd. Hierbij lig je met je kleding aan op een verwarmde massagetafel. Deze behandeling heeft al duizenden mensen geholpen om meerdere aspecten van hun leven te veranderen en zorgt voor ruimte in het hoofd, nieuwe plannen, inzichten en nieuwe stappen.

O.a bij: piekeren, stress, gezondheid, geld, relaties, angst, verlangen, seksualiteit etc..

Om je leven te veranderen, is het dus allereerst noodzakelijk om die energetische starheid ongedaan te maken. Pas als de energie weer vrij is ben je in staat om drastische keuzes te maken en nieuwe stappen te ondernemen. Volgens Access Consciousness kun je dat bereiken door middel van een sessie met Access Bars.

€ 50,-

Aktie!! Tijdelijk € 45,-

Access Bars behandeling

 

Access Bars

 

Wist je dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en makkelijk alles loslaten wat je belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën , gedachten, overtuigingen emoties en overwegingen die je hebt opgeslagen.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun leven te veranderen zoals:

Slaap, stress, gezondheid, geld, relaties, angst,

verlangen, seksualiteit etc. etc....

Om je leven te veranderen, is het dus allereerst noodzakelijk om die energetische starheid ongedaan te maken. Pas als de energie weer vrij is ben je in staat om drastische keuzes te maken en nieuwe stappen te ondernemen. Volgens Access Consciousness kun je dat bereiken door middel van een sessie met Access Bars.

Daarbij raakt een therapeut voorzichtig de 32 energetische punten op het hoofd aan, die corresponderen met de 32 energetische banen in het hoofd. Daardoor wordt iedere gedachte die je tegenhoudt om  ‘te ontvangen’ uitgewist.

Zo komt er ruimte om te ontvangen: nieuwe ideeën, filosofieën en plannen krijgen de kans om een plek in je hoofd te veroveren. Zo heb je weer toegang tot heldere inzichten en kun je nieuwe stappen zetten, zonder dat je het eng vindt, zonder dat je geremd wordt door je vooringenomen angsten en onzekerheden.

Het nalopen/runnen van de Bars verwijdert bestanden en programma’s, zodat deze niet langer in je leven zijn en ze niet elke keer automatisch verschijnen. Het is net zoals je een overtollig bestandje verwijdert van je computer. Wanneer je op de verwijder- knop klikt, dan is het voorgoed verwijderd. Door de Bars-punten op het hoofd licht vast te houden worden de Bars actief. Wanneer de Bars actief zijn, ruimen ze alle beperkende gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen op die je ooit hebt gehad.

Nog even over die computer, de bestanden worden verplaatst naar de prullenbak, deze wordt geleegd en dan ontstaat er ruimte. Vervolgens is het heel goed om je computer te defragmenteren. Dat gebeurt dus als je je Bars laat ‘runnen’. De hersengolven verlagen daadwérkelijk als je je Bars laat nalopen, je hersenen komen hierdoor in een ‘stand’ die vergelijkbaar is met diepe meditatie.

60 minuten  ACTIE € 45,-

Wetenschappelijk onderzoek verricht door neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin toont aan dat een Bars sessie een heilzame werking heeft op de thalamus, een belangrijk gebied in de hersenen die de meeste binnenkomende zintuiglijke prikkels verwerkt:  

Wilt u iemand verrassen?

Cadeaubonnen van MasFit  zijn in elk gewenst bedrag te verkrijgen.


Massagepraktijk MasFit

Massageruimte Thuis:
Kerketuin 40
1689 LB  Zwaag


Massageruimte Sportschool
DamesFit
Oude Veiling 20A

1689 AA  Zwaag


Tel: 06 16 144 208

massagepraktijk.masfit@gmail.com
www.masfit.nl

www.facebook.com/masfit.nl