Even voorstellen:

Ik ben Annette Eg, geboren in 1962 in Wijdenes, en de persoon achter massagepraktijk MasFit

 

Masseren past bij wie ik ben en wat ik wil. Het is een prachtig vak, omdat ik werk met mijn handen, gevoel en hart. Ik geef al massages en behandelingen vanaf 1998 en ben in de loop der jaren "blokkades" van mijn cliënten gaan aanvoelen en heb me daarin op een natuurlijke en geleidelijke manier ontwikkeld. Daarnaast ben ik moeder van 2 volwassen kinderen en oma van 2 kleinzoons, ben ik zangeres, sta 2 dagen in de week in een winkel, ben in mijn vrije tijd meestal aan het "doe het zelven" en zou meer willen schilderen met olie op doek..

 

Met een achtergrond in diverse opleidingen en cursussen (Oosterse filosofie en massage, Reiki I, Reiki II, Intuïtieve ontwikkeling, Bindweefselmassage, Voetreflexmassage, Ontspanningsmassage, Zwangerschapsmassage Hotstone massage, Droomverklaring, etc..) heb ik op geheel eigen wijze mijn 2 uurs(!!) massages ontwikkeld. 

Daarnaast heb ik de Acces Bars class gedaan en ben ik officieël Acces Bars Practitioner.

 

Masseren is zoveel meer dan strijken en kneden alleen. Voor mij zijn lichaam en geest één. Mijn massages benader ik daarom vanuit een holistische visie. Dat klinkt misschien vaag, maar dat is het niet. Luisteren kan ik erg goed, (kletsen ook!) maar dat hangt van de behoefte van de cliënt af. De één kiest voor rust en ontspanning en de ander heeft behoefte aan praten en wordt op die manier ontspannen.

Iedere massage is maatwerk..

 

Mijn massages zijn altijd gericht op jou, jouw klachten, jouw wensen en jouw lichaam. Vraag gerust met welke massage of behandeling ik je het beste kan helpen. 

 

 

Graag tot ziens!!  Annette 

 

 

Massagepraktijk MasFit


Massageruimte Sportschool DamesFit
Oude Veiling 20A

1689 AA  Zwaag

Massageruimte Thuis:
Kerketuin 40
1689 LB  Zwaag

Tel: 06 16 144 208

massagepraktijk.masfit@gmail.com
www.masfit.nl

www.facebook.com/masfit.nl