Massagepraktijk MasFit

Massages alleen voor dames

 

 

 

 

Ontspanningsmassage
Circa 1 uur

 

Een unieke zachte ontspannende lichaamsmassage in een sfeervolle ruimte met warme massageolie,

gegeven vanuit de intuïtie van de masseuse.

Niet vanuit een vaste techniek maar helemaal vanuit het gevoel gegeven. Een massage die je meer in contact brengt met je lichaam en zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest.

 

Deze zachte en langzame massage met warme olie geeft een intens contact met je huid en neemt je lichaam mee naar een diepe ontspanning.

De klanken van rustgevende muziek vullen je hoofd en brengen je gedachten tot rust. 

 € 45,- 

 

 

Access Bars

Energetische massage van het hoofd
Circa 60 minuten

Aktie!! Tijdelijk 
€ 45,-

Access Bars™ Is een heerlijk ontspannen energetische clearing dmv aanraking van 32 punten op het hoofd. Hierbij lig je met je kleding aan op een verwarmde massagetafel. Deze behandeling heeft al duizenden mensen geholpen om meerdere aspecten van hun leven te veranderen en zorgt voor ruimte in het hoofd, nieuwe plannen, inzichten en nieuwe stappen.
O.a bij: piekeren, stress, gezondheid, geld, relaties, angst,

verlangen, seksualiteit etc. etc....

Om je leven te veranderen, is het dus allereerst noodzakelijk om die energetische starheid ongedaan te maken. Pas als de energie weer vrij is ben je in staat om drastische keuzes te maken en nieuwe stappen te ondernemen. Volgens Access Consciousness kun je dat bereiken door middel van een sessie met Access Bars.

€ 55,-
Aktie!! Tijdelijk € 45,-

 

Energie Massage
Circa 120 minuten

Massage van het totale lichaam.
Inclusief; rug, armen, gezicht, hoofd, buik, benen en voeten, gericht op ontspanning en het herstel van de innerlijke energiebalans, waarin ook de eigen (genezende) kracht in het lichaam aangesproken wordt. Bij een diepe massage worden blokkades in verbinding met organen opgeheven of verminderd. Het bevordert doorbloeding zodat de samenhang van organen en spieren en botten en ons totale systeem optimaal worden.  
€ 60,-

 

 

Deelmassage
Circa 30 minuten


Wanneer u een massage wilt, maar u wilt geen algehele massage,

kunt u kiezen voor een deel-massage.
Bij een deel-massage kunt u kiezen uit:
*Rug, schouders en nek
*Benen en voeten
*Armen en handen
*Gezicht en hoofd
€ 30,-

 

 

 


Massage + Reiki
Circa 120 minuten


Combinatie van de gehele lichaamsmassage en een weldadige Reiki behandeling. Na de massage nog even het hele energiesysteem in balans brengen en het lichaam laten “bijkomen” zodat je ontspant en de energie (nog) beter kan stromen.
€ 60,-Voetreflexmassage
Circa 45 min 

Stimulatie van reflexpunten op de voet geeft in de corresponderende organen en weefsels een betere doorbloeding, afvoer van afvalstoffen en balancering van het meridianenstelsel. Meridianen vervoeren levensenergie door ons lichaam. Op deze manier wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam ingeschakeld. Dit geeft een natuurlijke vorm van herstel.

€ 45,-

 

Afslankmassage
Circa 45 min

Diepe bindweefselmassage voor figuurcorrectie zonder medisch ingrijpen. Ook cellulitis wordt aangepakt. De meest voorkomende probleemgebieden zijn: heupen, billen, bovenbenen, armen en buik. Het beste resultaat behaal je wanneer je wanneer je je 2 keer in de week laat masseren. 
Advies: 2 keer per week

€ 45,-

*Kuur van 10 behandelingen € 400,-      

Anti rimpel- of facelift massage
Circa 30 min.

 

Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling!

Cosmetische Bindweefselmassage gericht op het herstelvermogen van de huid. Doordat de doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd, wordt de aanmaak van de collagene-en elastine vezels gestimuleerd. De massage werkt doorbloedend, celvernieuwend en de huid ziet er direct jonger, stralender en steviger uit. 
€ 45,-

 

Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. 

 

4 weken, 1 x per week € 160,-

 

 

 

 

Bindweefselmassage

 circa 1 uur

Bindweefselmassage is een diepe therapeutische massage voor het hele lichaam en wordt toegepast op de bindweefsellaag die zich tussen de spieren en de huid bevindt. Deze massage verbetert en verjongt de huidstructuur en zorgt voor een goede doorbloeding en celvernieuwing.

In het lichaam bevinden zones die in verbinding staan met alle organen, klieren en andere lichaamsdelen. Door de zones te stimuleren, worden ook de organen gestimuleerd en zullen eventuele

blokkades verdwijnen of verminderen.

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren.

De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling.


De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen.

€ 50,- 

 

Reiki behandeling
Circa 1 uur

Reiki is een natuurlijke geneeswijze, waarbij de genezende levensenergie wordt doorgegeven door handoplegging. De Reiki behandeling laat energie via de handen stromen en legt deze op bepaalde plaatsen op het lichaam van de cliënt. De universele levensenergie stroomt door het lichaam van de behandelaar heen en wordt doorgegeven.

Bij deze behandeling kunt u uw kleding aan houden.

€ 45,-

Wilt u iemand verrassen?

Cadeaubonnen van MasFit  zijn in elk gewenst bedrag te verkrijgen.


Massagepraktijk MasFit

Massageruimte Thuis:
Kerketuin 40
1689 LB  Zwaag


Massageruimte Sportschool
DamesFit
Oude Veiling 20A

1689 AA  Zwaag


Tel: 06 16 144 208

massagepraktijk.masfit@gmail.com
www.masfit.nl

www.facebook.com/masfit.nl